Despre noi

Societatea comercială Morello Mobila a fost fondată la 17 februarie 2003 de către întreprinzătorul italian Renato Morello, care ocupă la întreprindere funcția de președinte și administrator.

Alte persoane care fac parte din structura organizațională directivă sunt: dna Viorica Grădinaru (membru fondator comun, vice-director și responsabil comercial)

Întreprinderea orientează propria activitate pe producerea mobilierului, la comandă și după masură, orientându-se spre o nişă de piaţă medie înaltă.

Toată mobila noastră este realizată prin metode meșteșugărești, construită din materiale cu certificate de origine europeană (EGGER, CLEAF, ABET LAMINATI, KRONOPOL) și asamblate cu feronerie de înaltă calitate (BLUM, HETTICH, GAMET, SAMET, REJS, CINETTO, VIBO, SCLIM, PESSOTTO). Tot procesul de producere este susținut de tehnologii avansate prin folosirea utilajelor de ultimă generație, importate direct din Italia.

Timp de douăzeci ani de activitate, societatea Morello Mobila, a satisfăcut pe deplin cerințele a mii de clienți, furnizându-le mobilier de calitate, cu design de avangardă și la preț destul de accesibil.

Arhitecții noștri, în colaborare strânsă cu staff-ul comercial, sunt disponibili în orice moment de a presta înalta lor competentă și experiență profesională pentru a propune soluții optimale la orice cerință de mobilier și la orice tipologie a clientului, oferind fără nici un dubiu un raport cât mai bun al calității – preț confruntat pe piață.

Serviciul post-vânzare a companiei Morello Mobila, garantează o căptușeală completă, punctuală și potrivită pentru toată gama producției sale, fie în perioada de garanție, cât și după.

Mereu atenți și respectuoși fată de piața internă hotărâtă, în creștere și mereu foarte exigentă, considerăm că ne putem propune ca fiind o întreprindere modernă, flexibilă, calificată și în continuă creștere.

20 de ani împreună

Noi colaborăm în continuare: