Cine suntem noi

Societatea Morello Mobila este fondată la 17 februarie 2003 de către întreprinzătorul italian Renato Morello, care ocupă la întreprindere funcţia de preşedinte şi administrator.

Salonul de mobilă Morello Mobila face viața oamenilor mai confortabilă, mai comodă și mai moale, deja timp de 14 ani. Întreprinderea se orientează  pe producerea mobilierului doar la comandă și toate proiectele sunt personalizate. Toată mobila noastră este realizată prin metode meşteşugăreşti, construită din materiale cu certificate de origine europeană (EGGER, CLEAF, KRONOPOL) şi asamblate cu feronerie de înaltă calitate (BLUM, HETTICH, GAMET, SAMET, REJS).

Tot procesul productiv este susţinut de tehnologii avansate prin folosirea utilajelor de ultimă generaţie, importate direct din Italia. Timp de treisprezece ani de activitate, societatea Morello Mobila, a satisfăcut pe deplin cerinţele a mii de familii, furnizînd-le mobilier de calitate, cu design personalizat şi la preţ destul de accesibil.

Arhitecţii noştri, în colaborare strînsă cu staff-ul comercial, sunt disponibili în orice moment de a presta înalta lor competenţă şi experienţă profesională pentru a propune soluţii optimale la orice cerinţă de mobilier şi la orice tipologie a clientului, oferind fără nici un dubiu un raport cât mai bun al calităţii – preţ, confruntat pe piaţă.

Serviciul post-vînzăre al Morello Mobila, garantează o căptuşeală completă, punctuală şi potrivită pentru toată gama producţiei sale, fie în perioada de garanţie cît şi după. Mereu atenţi şi respectuoşi faţă de piaţa internă hotărâtă, în creştere şi mereu foarte exigentă. Considerăm că ne putem propune ca fiind o întreprindere modernă, flexibilă, calificată şi în continuă creştere.

Despre-Companie

14 ani pe piață

Montare la cel mai înalt nivel

Propria fabrică de mobilă

Livrare rapidă

Materiale de calitate

Personal calificat

Utilaj performant Morello Mobila Moldova

Utilaj performant

Fiecare proiect este personalizat

Designerii noştri vă proiectează mobila după interiorul dvs., serviciul este GRATUIT!

Mobila camera pentru copii Moldova Morello Mobila 3

Completează formularul pentru a stabili ziua și ora în care să vină designer-ul